Chateau Gourran

Mød to forfløjne vinmagere i MENY Hjørring

Lørdag d. 21 november 2015 kan kunderne hos MENY på frederikshavnsvej møde Trine og Peter Find Andersen, der siden 2007 har ejet slottet Chateau Gorran i Bordeaux. MENY Hjørring har siden 2012 solgt deres vine og vinene er i dag de mest solgte Bordeaux-vine i butikken.

Chateau Gourran i det franske

Château Gourran ligger på højre bred af Garonne i Cadillac Côtes de Bordeaux (tidligere premierer Cötes de Bordeaux). Bygningerne er, i deres nuværende form, fra 1773. Vindruerne vokser på 6 ha. Druesorterne er Merlot, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot.

Parret renoverede produktionsbygningen fuldstændig og installerede et moderne gæringsrum. Trines erfaring kommer fra 38 år som stewardesse og purser. Hun tager sig af kunder og salg. Peter har en ingeniør- og pilotbaggrund. Han er i dag en pensioneret luftkaptajn efter 34 år i faget. Hans tid er primært afsat til de tekniske og finansielle aspekter ved produktionen.

 

Udover at kunne få en snak med de to om, hvordan det er at skifte metier, bliver der naturligvis også lejlighed til at smage vinene fra Gourran.

Vinkyper Hermann Jensen samt købmand Henrik Svanhede vil være tilstede under arrangementet, hvor der vil være mulighed for at snakke med dem.

Du er hjertelig velkommen i Din MENY Hjørring.

For mere information kan du besøge Chateau Gourrans hjemmeside på http://www.gourran.dk/

 

Relaterede billeder: