Fiskeafdelingen i MENY Hjørring

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser 200-300 gram fisk om ugen, men vi danskere, spiser i gennemsnit kun 100 gram fisk om ugen.

Med fokus på øget folkesundhed åbnede vi i 2010 en fiskeafdeling i MENY Hjørring.

I Fiskeboden bydes du velkommen af to faguddannede medarbejdere, der dagligt forarbejder fersk fisk og skaldyr.

Vi producerer selv vores varmrøgede fisk – makrel, sild og laks i vores egen rygeovn.

Fiskeboden tilbyder desuden spændende fiskemenuer, fiskeplatter og fiske-/skaldyrskagemænd. Fiske-/skaldyrskagemændene er hjemmelavede, og de produceres helt fra bunden af vores medarbejdere. Fiske-/skaldyrskagemændene er med f.eks. koldrøget laks, varmrøget kulmule, pandestege rødspættefileter, hjemmerørte dressinger, og brødet er bagt af Bageri Ingeborg i Sindal.

Fiskemandens 5-stjernede stjerneskud er et rent retro stjerneskud, der er tilberedt ud fra et billede fra 1950’erne.

Fiskemandens 5-stjernede stjerneskud består af to pandestegte rødspættefileter, en blancheret rødspættefilet, en skive røget laks, en hummerhale, rejer (masser af rejer), grønne asparges, hummersauce, kaviar, citron og pynt. Det er anrettet på en lækker bund bestående af en skive sandwichbrød med salat – Velbekomme.

Fredag er Sushi-dag i MENY Hjørring. Hver eneste fredag får vi leveret sushi fra restaurant Kamii i Hjørring.

Allan Bering

Fiskemand
0500892.fk@MENY.dk
Direkte telefon: 25 354 278