En hilsen fra Kris

Vi giver dig et valg, når du handler svinekød – dansk svinekød eller Dansk Frilandsgris.

Svinekød, hvor opdræt betyder noget for kvalitet og ikke mindst smagen.

Når du handler oksekød har vi kun det bedste – Dansk kødkvæg, kød hvor etik, mørhed og smag, går hånd i hånd.

Med 20 medarbejdere i slagterafdelingen og faguddannet* personale fra klokken 8.00 morgen til lukketid hver eneste dag, har du altid mulighed for at få personlig service til udskæring, tilberedning eller forslag til garniture.

Med eget pølsemageri og 2 dygtige pølsemagere, har vi i dag et sortiment på over 40 varianter af hjemmelavet pålæg, postejer og røgvarer.

Håndværket og egne opskrifter, som er produceret igennem 25 år er hemmeligheden bag det gode produkt.

Kris Vest

Slagtermester
0500892.slg@MENY.dk
Direkte telefon 25 354 276

*Meny Hjørring er uddannelsessted for 12 elever, hvoraf de 6 af eleverne er ansat i delikatesse- og slagterafdelingen. Kan en af vore elever ikke svare på dit spørgsmål, kontakter vi dig altid dagen efter pr. telefon.